Avsnitt 24: Barvett, del 3

Denna vecka är vi tillbaks efter uppehåll (sjukdomar och grejer, sorry) i full fart med den tredje delen om barvett. Denna gång tar vi hjälp av Nathan och Asher från Kött & Fiskbaren som ger oss insikter om bland annat skillnaden mellan Stockholms, Londons och Melbournes barliv.

Ett stort till Scandic No. 53 som lät oss spela in i sin bar och gav förträffligt fin service och vänlighet!

1 reaktion på ”Avsnitt 24: Barvett, del 3

  1. I’m on track! Har nu grav abstinens i förväg för eftermiddagens bilkörning. :S

    Blev btw så JÄVLA nöjd över att ta alora-reffen för ett par avsnitt sen, och apropå den så har jag tänkt att jag ska berätta att jag nu sett massa Terrace House (uppe i E20 so far and counting) bara för att kunna lyssna om det avsnittet och enjoya det än mer. Älskar såklart TH, hade inte sett så mkt annars, men omg vad Arman är mest irriterande personen ever – tyckte jag tills för senaste avsnittet när nya tjejen kallar Minoris förhållande för ”konstigt” och nu ba han är ju ingenting jmf med henne.

    Apropå det här avsnittet så har jag funderat på ibland (och det var kanske tydligare i detta) att skulle det gå att… ”even out” ljudet lite? Alltså att det blir en jämnare ljudnivå och inte jättehögt/lågt beroende på hur nära micken någon pratar. Det kanske är jättejobbigt och/eller inte alls går, och eftersom ni gör det här helt frivilligt och gratis är jag såklart glad för att ni poddar överhuvudtaget – men om det går att fixa vore det awesome.

    Och slutligen OMG YES THORIN i The Hobbit!!! Har iof crushat på Richard Armitage sen jag såg honom som Mr. Thornton i North&South (blev helt kär när han bara genom att titta lite åt sidan visade så jävla mkt skådespelarskillz) så är nog lite biased. Random trivia: Har pga Thornton försökt få min sambo att odla polisonger, men utan framgång. (Om du läser detta, F, så vet du vad jag vill ha i julklapp…)

    Hoppas ni har en toppen vecka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *