2 reaktioner på ”Avsnitt 31: Fel om julen

  1. Älskar Sista Livet. Väntar än på spänning efter fler Monsteravsnitt och trevliga djupdykningar.
    Angående jul i katolska länder eller familj, jag själv ser ingen större skillnad på dem, istället för tomten som kommer med klappar så är det Jesus och i andra ställen de tre vise männen. Firandet av Jesus är större. Eftersom Tomten var coolare för mig och mina bröder så har jag blivit uppvuxen med det. Kändes konstigt att många frågade vad Jesus gav presenter till en under jul när jag var mindre och bodde i Latinamerika ett år som barn.
    Hoppas på flera avsnitt i framtiden. Tack.

  2. AWWW YOU GUYS! <3 Förra avsnittet fick mig att känna mig typ lika konstig som Edith gör när hon får höra positiv feedback om podden från Samson.

    Och det är väl KLART att vi alla vill ha mer av er! Sekondar Oscar om monsteravsnitt! Men, förstår att det kan bli asjobbigt flytta till ny stad, nytt jobb/praktik och få saker att gå ihop och I would hate att podden blev en stressgrej för er. En sån där surdeg som man känner att man borde ta tag i för att Folk Har Förväntningar. Så om ni känner att det är det minsta jobbigt så hoppas jag att ni inte känner att ni måste podda. Vi kan ju faktiskt lyssna om de avsnitt som kommit ut. Om och om igen. (throwback till typ 2004 när jag fortfarande hade en Walkman och inte bärbar cd-spelare och hade spelat in "Black velvet" på repeat på bägge sidor för att slippa spola tillbaka. Lyssnade alltså enbart på den låten ett tag. I have a history of doing this…).

    Hoppas ni haft en toppen ledighet (ok hoppas att ni varit lite lediga iaf) och att flytten går bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *